Vad kan DU göra?

Stoppa de jäkla hundskojarna!Det finns många bra sätt att stoppa hundskojare på.
Självklart ska man frysa ut dem om man ser dem på något forum eller så. Då får de ropa ensamma i öknen.
Men de gör glatt sina affärer på nätets dyngsidor ändå.

Varje människa som har en sådan fuling i sin närhet bör tänka till. Vad kan jag göra för att stoppa eländet? Eller åtminstone försvåra skumraskaffärerna?
Det ska ske lagligt förstås. Olagligheterna överlåter man till skojarpatrasket själva.

Jag tror säkert du kommer på en hel del goda idéer. Visa lite civilkurage! Sätt de bästa i verket och visa vad du står för. Du gör det för hundarnas och köparnas bästa. I en del fall också för säljarnas bästa.

För en som säljer sin hund vill att den ska få ett bra hem. Den vill verkligen inte att den ska hamna hos en hundskojare. Det kan vara svårt för den oerfarna att skilja agnarna från vetet eller katten bland hermelinerna.

Man säljer inte till hundskojare för då kan hunden bli använd i skojaravel. När den gjort sitt där säljs den på nytt. Om det inte var en hund skojaren lyckades köpa väldigt billigt (ni vet, ett gott hem viktigare än priset!), för då kan skojaren snabbt försöka sälja den med vinst.

Det är alltid snabba och många affärer hos hundskojare! De har många annonser på nätets dyngsidor. För ökad lönsamhet liksom.

Hörde just om en positiv händelse för hundar som haft det eländigt i en ”utomhusuppfödning” i Blekinge. De har just blivit omhändertagna av myndigheterna.

Plats i skamvrån alla hundskojare!
Vad kan DU göra för att stoppa dem?

1 Responses to Vad kan DU göra?

  1. hmmm skriver:

    Nu är det djur som får flytta vidare igen, för de inte passar i flockarna.
    STACKARS dessa djur – och deras f.d ägare, som trott på att deras telningar skulle få det bra och slippa flytta mer.
    Fast…. vid närmare eftertanke kanske det rent av är en lycka för djuren att få ett annat hem ändå. Ett hem där de förhoppningsvis får den kärlek de är värda.

Lämna en kommentar